Kenguru Kid? Kenguru Gold? Kangaboo!

Mi lett veled Kenguru Gold – Kenguru Kid? 

Mi lett veled Kenguru Gold - Kenguru Kid?

A korábban az egész országot behálózó üzletlánc üzletei sorra bezártak és a honlapjuk sem elérhető. Kíváncsiak lettünk, mi történt.

Én személy szerint nem nagyon rajongtam a Kenguru Goldért. Több negatív vásárlási élménnyel a hátam mögött (nem kaptam, amit kerestem, vagy nagyon drága volt, kelletlenek voltak az eladók stb.) inkább kerültem többek kedvencét. Az egyetlen, ami bejött, az a saját márkás rugdalózók, bodyk voltak. Általában használtan vettem őket, de feltűnt, milyen jó minőségűek.

Minden negatív élményem ellenére meglepetten tapasztaltam, hogy a bababolt tesztünkhöz úgy kell vadászni a Kenguru Gold/Kid üzleteket. Ugyanis nincsenek. Se honlap.

Nem vagyok egy Sherlock Holmes, de annyit sikerült megtudnom, hogy a korábbi láncolat kettévált, új tulajdonosokkal. Az egyik oldalt rejtély övezi, míg a másik új arculattal KANGABOO néven indult újra.

Kangaboo bababolt a Kenguru Kid helyett

http://www.kangaboo.hu/

6 korábbi Kenguru Gold/Kid üzlet tartozik ide:

 • Dunakeszi Buy-Way üzletközpont
 • Soroksár Auchan
 • STOP.SHOP Hűvösvölgy
 • STOP.SHOP Óbuda
 • STOP.SHOP Debrecen
 • STOP.SHOP Érd

Az, hogy mennyire sikerül az ígért új filozófiát megvalósítani, hogy mennyire lesz felhasználóbarát a honlap, még kiderül. Akkor majd újra körülnézünk és jelentkezünk.


 

Azóta jártunk az üzletekben! Kattints ide és olvasd el a cikket a tesztelésről:

 

http://erezdmagadotthon.hu/babaszoba/bababolt-korkep/kenguru-gold-kenguru-kid-kangaboo-ujra.html

Van olyan üzlet, amit szeretnéd, ha letesztelnénk? Esetleg neked van véleményed valamelyikről? Írd meg!

6 comments

 1. Attila says:

  Kedves Barbara!

  Örömmel olvastuk írását, melyben méltatja a magyar Kenguru Gold márkájú hazai gyártású bébiruhákat. Szerencsére a márka nem tűnt el a süllyesztőben, nem került idegen kezekbe, hanem a magyar tulajdonú Eximiotex Kft. gyártja tovább ugyanolyan jó minőségben mint eddig, csak valamivel családiasabb környezetben. Az igazi Kenguru Gold márkájú termékek a következő helyeken találhatóak: Mammut II. üzletház III.emeletén lévő Bébi Stúdió – Kenguru Gold boltjában, Budaörsön a Budaörsi Ipartelepen (2040 Budaörs, Gyár u. 2.) lévő Kenguru Gold mintaboltban valamint Székesfehérváron a Park Centerben ( 8000 Székesfehérvár, Szent Flórián krt. 13 ) lévő Kenguru mintaboltban.A Kangaboo üzlethálózat továbbra is tart Kenguru termékeket, de már nem akkora mértékben mint régen.

  Üdvözlettel:

  egy bennfentes

 2. qwertz says:

  A kettéválásról nincs információm, viszont a Gyermek Áruházak Kft. (korábbi elnevezés: Kenguru Kid Kft.) tavaly ősz óta felszámolás alatt áll, fizetésképtelen (www.e-cegjegyzek.hu).

 3. Böröczki Brigitta says:

  Üdvözlet!

  Én egy volt dolgozója vagyok a Kenguru Goldnak, igaz nem ilyen néven van a szerződésben.Róluk csak annyit, hogy a legmocskosabb cég amivel valaha találkoztam. Ha kelletlenek voltak az eladók az azért lehetett, mert nem fizették ki őket, mert hogy azt nem szeretnek. Mármint fizetni.Jelenleg is többen vagyunk gyesesek, akik a pénzünkért rohangálunk.Persze nem hagyjuk magunkat és addig megyünk míg a célunkat el nem érjük.Csak ennyit akartam. Köszönöm

 4. Kovács Barbara says:

  Sziasztok!

  Személy szerint a múlt végén héten jártam egy kangaboo üzletben dunakeszin.
  Most két hónapos a kislányom és csaptam egy bevásárló szombatot. :-)
  Nagyon meg voltam elégedve a bolttal!
  Mindent találtam és egyáltalán nem volt megfizethetetlen.

  A kenguru gold-ról nincs véleményem,mert nem ismertem őket, de ez az új bolt nagyon jó!

  Ja és küldöm a cikkírónak a weblapjukat X-))

  http://kangaboo.hu/

 5. Hutflesz Lajosné says:

  Én dolgoztam a Kengurú Goldnál a Gyöngyösi Sétányon , mint boltvezető ,Én nagyon szerettem ott dolgozni a nagykerben és a vevőkhöz is kedvesek voltunk .Sajnos nem az Én hibámból megbomlott a kapcsollat ,de a mai napig jó emlékezni rá!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.