Shanti bababizományi Szentendre

Szentendre, Shanti bababizományi – a másik személyes kedvencünk

Shanti bababolt Szentendre

A magam részéről már többször vásároltam itt, többek közt a biztonsági babaülést is a kislányomnak. Használt és új dolgokat egyaránt, és mindig nagyon elégedett voltam az ár-érték aránnyal. A közelben lakóknak különösen ajánlom a figyelmébe!

Az üzlet közepes nagyságú, jól szét vannak választva az új és a használt dolgok. Szeretem, hogy a drágább műszaki cuccokat, babaőrt és a mérleget lehet kölcsönözni, így akinek kevesebb pénze van, az is meg tudja engedni magának.

Shanti bababolt Szentendre

A kínálatban vannak új játékok, babfelszerelések, cumik, üvegek; szoptatós melltartók 1900 ft-tól 5000ft-ig.Vannak új babakocsik, babaülések is.

Shanti bababolt Szentendre

Emellett természetesen mindenből van használt is (no a melltartóból nem!) Ha behozod, ami neked már nem kell, bizományba beveszik. Így, akinek nincs ki örökölje a babacuccokat, levásárolhatja, vagy eladhatja itt. természetesen, csak jó minőségű dolgokról lehet szó.

Shanti bababolt Szentendre

Vannak kismamaruhák is, és az összes gyerek és felnőtt ruha szépen vállfán várja az arrajáró vásárlókat. Én a mai nap vettem a kicsilánynak két cipőt, és ha nem jó visszavihetem!

Shanti bababolt Szentendre

Nagyon segítőkészek az eladók, és mindenben igyekeznek a rendelkezésre állni.

Shanti bababolt Szentendre

Van honlapjuk: http://shanti.gportal.hu/ de nagyon kezdetleges és a webshop linkje nem működik.

Megközelíthetőség: Szentendréig  HÉV, utána busszal, vagy gyalog néhány perc. Autóval egyszerű  és gyors, kényelmesen lehet parkolni, de a kitolatásnál nagyon figyelj!

Cím- 2000, Szentendre, Római sánc u.1. Tel: 06-26-309926, 06-20-530 7783


Nagyobb térképre váltás

 

 

 

One comment

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.