A ruhafalva nyereményjáték nyertese

Élvezettel válogatott a kisruhák között a Ruhafalva utalvány nyertese, Szandra

Ruhafalva utalvány nyertes

(a kép csak illusztráció)

Nagyon örül a nyereménynek, alig tudott választani a ruhafalva.hu választékából. Íme az üzenet részletei:

"A Ruhafalvás Lányok felvették velem a kapcsolatot, sőt azóta több kérdésemre is válaszoltak, letisztáztuk a nyereményösszeg levásárlását is. Már csak a megfelelő kis rucikat kellett megtalálnom, azóta összeállt a rendelésem is. :) A Ruhafalvás Csajok nagyon segítőkészek, a honlapjuk nagyon tetszetős, színes, a választék is fantasztikus!

Az ajándékotoknak természetesen nagyon megörültem, hisz még sosem nyertem, másrészt egy Gyed-en lévő anyukának ez a pár ezer Forint is nagy segítség.

A könyv pedig számomra nagyon hasznos tanácsokat tartalmaz, első gyermekes anyuka lévén sokmindenre nem is gondoltam volna! Ijesztő, mi mindenre kell figyelni!  Sokrétű az anyag, jól megszerkesztve. Tetszik a nyelvezete is, a tanácsok és  felhívások kiemelelése, jól átlátható. Ajánlanám Mindenkinek, hisz saját tapasztalat, hogy az apróságok ténykedései minden képzeletet felülmúlnak!

A továbbikban is szívesen ovasom hasznos tanácsaitokat!

Munkátokhoz sok sikert kívánok,

Szandra"

Kedves Szandra!


Nagyon örülünk az örömödnek, reméljük a sorozat következő részeit (elsősegély videók, házipatika stb.) is hasznosnak találod majd! :)

This entry was posted in Egyéb.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.