Nagy bejelentés: Újra baba a pocakban! :)

Új taggal bővül a csapatunk!

11 hetes baba a pocakban

Igaz még csak 5 cm, de így is rendesen beleszól a dolgok alakulásába… az elmúlt heteket javarészt WC-kagyló közelében töltöttem. Kicsit elmaradtunk a bejegyzésekkel is, de legalább őszintén és hitelesen mondhatjuk, hogy tudjuk, miről írunk. :)

Isten kegyelméből Tökmag kistesóként érkezik a most kétéves Károly mellé, aki még nem sokat fog fel ebből. Szerinte a hasamban van a tejecske és a melleimben a kisbaba – és nehéz ettől eltéríteni.. :D

És kezdenek felmerülni bennem a praktikus kérdések is:

 • Károly maradjon kiságyban, vagy kapjon már most nagyágyat, hogy megszokja, mire jön a pici?
 • Kezdjük a szobatisztasági projektet?
 • Hogyan készítsem fel a tesó érkezésére?
 • Majd  közös életterük legyen, vagy válasszük el valahogy a szobát? És még folytathatnám…

Nektek ismerősek a kérdések?

This entry was posted in Egyéb.

2 comments

 1. Linda says:

  Először is gratulálunk!
  Ismerős kérdések :)
  Nálunk a Bátyus már születésétől fogva utálta a kiságyat (a Kicsi is :D ) így matracon aludt, hogy ne essen, csak leguruljon éjjel. Innen két éves volt, amikor ágyba szoktattam, mert költöztünk és itt hideg a padló. Jól jött, hogy eleinte a régi matracot letettem az ágy mellé, így puhán landolt.
  Mi helyhiány miatt egy szobában alszunk, de ha tehetném sem választanám el a kicsit, mert éjjel még 4x eszik (7 hós), Bátyusnak van saját tere, de ő 4,5 éves.
  Nálunk a féltékenység leküzdése igazi probléma, mert szobatisztaság éjjelre oda lett és néha bizony vannak durva mozdulatok, amiket hárítani kell. (Erről úgy olvasnék vmi összesítő cikket a neten fellelhető megoldásokról.)
  :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.