Készíts játékot kisfiúnak!

Egy-két igazán pofonegyszerű, mégis egyedi játékötlet-kisfiúknak!

Ha kicsi gyermeke(i)d van(nak) nyilván nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy legtöbbször a drága ajándék doboza nagyobb örömöt okoz, mint ami benne van. Vagy, hogy egy bottal milyen nagyszerűen el lehet játszani hosszú percekig.Egyértelmű, hogy nem a játék bolti értéke határozza meg az általa okozott örömet. Íme néhány egyszerűen elkészíthető, mégis fantáziadús ötlet!

Most 5 ötletet hoztunk ihletadóként. Minden oldalon találsz részletes leírást az elkészítésükről. Nézzük meg nehézségi sorrendben!

  • Amit bárki, bármikor el tud készíteni: Autós versenypálya zöld A3-as kartonból és színes papírból. Kicsiknek ideális ajándék. 

Autós versenypálya kartonból

forrás: http://jenniferslittleworld.blogspot.com/2011/08/how-to-make-quick-racing-car-play-mat.html

  • Íme egy továbbfejlesztett változat. Szinte mindenütt lehet kapni fa kisvasút készletet sínekkel (Tesco, IKEA, játékboltok). Dobd fel egy jópofa kartonból készíthető "tereppel"! Máris egyedi a játék.

Karton terepasztal fa kisvasúthoz

forrás: Mom's Daily Adventures

  • Ehhez már kicsit több figyelem szükséges, de még mindig a "bárki el tudja készíteni kategória", a parkolóház kartonból:

Játék parkolóház kartonból

forrás: http://kinderpendent.blogspot.com/

  • Tudsz varrni? Nem baj, ha nem egyenes minden vonal, mire elkészülsz, garantáltan belejössz! Előnye, hogy sokkal tartósabb a papír variációknál:

forrás: Do It Yourself Divas

  • Ha van valaki a családban (akár Te magad), aki ért alapszinten a barkácsoláshoz, mutasd meg neki az ötletet! Ágy alá tolható, kerekeken guruló kisvasút terepasztal. Csodás kiegészítője lehet a már korábban említett fa kisvasút készletnek.

forrás: http://www.babycheapskate.com/

Hogy tetszenek? Beindították a fantáziád? Jövünk még ötletekkel! :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.