Vida Ági interjú

Vendégünk Vida Ágnes, a Kismamablog háziasszonya

Vida Ági a Kismamablog háziasszonya

Vida Ágival sosem találkoztam személyesen. Mégis mintha ezer éve ismerném. Annak idején az ő szülésfelkészítő DVD-jét hallgattam nap, mint nap a várandósságom során. Az ő Kismamablogján találtam meg számtalan kisebb-nagyobb kérdésemre a választ. Kíváncsi voltam ő, mint kétgyermekes édesanya mit gondol a várandósságról, ő hogyan élte meg például az első terhességét?

Kicsoda Vida Ágnes?

"Ági Magyarország legismertebb babalélektannal foglalkozó szakértője, rendszeresen publikál szaklapokban (Anyák Lapja, Babapatika), hívják a televízióba (RTL Klub, m1). A Kismamablogot 2007. augusztusában indította el, azóta évente mintegy 2 millió egyedi látogató olvassa írásait Magyarországról és külföldről egyaránt.

Publikációk:
Anyák Lapja 2008. óta rendszeresen
Netbaby.hu
RTL Klub Holló Mártával
Pink.hu
Babapatika Magazin 2010. augusztus
RTL Klub Fókusz
"

(forrás: Kismamablog.hu)

Természetességét, közvetlenségét jól mutatja, hogy ismeretlenül is azonnal elfogadta a felkérésemet. Hallgassátok meg ti is a vele készült beszélgetésem felvételét. Nézzétek el nekem, hogy vele ellentétben én minden voltam csak természetes nem…rettentően izgultam. :D

És akkor jöjjön a hangfelvétel:

(Ha lassú a neted, először csak egy nagy Q betűt látsz – a QuickTime logója. Várj türelemmel és megjelenik lejátszási sáv. Ekkor kattints a play gombra az indításhoz)

[ Javascript required to view QuickTime movie, please turn it on and refresh this page ]

One comment

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.